Hard work work

Mätt och belåten hemma i soffan igen efter en hel dag med jobb på NK. Jag älskar tempot, inte en sekund stilla och massa massa försäljning. Jag drog mitt strå till stacken idag och det klappar jag mig själv på axeln för, nytt personrekord slog jag också.

Imorgon är det dax för morgon möte, till butiken på bibblan för att betala min räkningar (då jag har drabbats av något elakt virus i datorn så jag inte törs skriva in ett endaste lösenord) sen vidare till NK för mera jobb och sen tänker jag unna mig lite shopping, observera LITE mamma! Jag var inne på Ralph Lauren på lunchen och testa en massa fint och imorgon när kontot är påfyllt så är det några godingar som ska få följa med mig hem.

Helgen stavas jobb.. förlåt, jag skriver inte om något annat än jobb?! MEN kvällen ska jag och mina skönabönor invig Grönan med året första besök. Jag är förste väskhållare medans donnorna slänger sig från karusell till karusell, jag blir helt grön i ansiktet bara av att stå på marken och kolla på allt som snurrar.

Godnatt finaste vänner!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0