Funderingar

Åh, nu har jag satt igång att fundera igen... planer, planer och åter planer.

Jag tror att jag måste sova lite på det, vi hörs imorgon igen fina vänner!
Goodnight, sleep tight don't let the bedbugs bite!

Godmorgon vänner!

Somnade till Melissa Horn's toner inatt, hon har texter och toner som ingen annan.

Har just kommit ur duschen och insett att jag har glömt mitt smink hos Simone och Sofie. Med de här tågförseningarna skulle jag ha åkt för två timmar sen för att hinna ta mig till Kungsholmen o hinna till jobbet i tid. Nu får vi hoppas att någon snäll en kan möta mig på Centralen med mitt ansikte så jag kan se anständig ut idag också.

Vart är mitt hubbabubba-rosa nagellack?!
I.


Inga toner är som hennes..



Älskling hör på, jag tar steget ur vår sista dans...

Kyla

Nu är jag hemma efter allt tågkrångel! Idag tog det mig "bara" nästan tre timmar att komma hem till Grödingevägen och igår till jobbet tog det två o en halvtimme efter alla byten och förseningar. Vad är det med snö som Stockholmare inte klara av?! Mitt humör börjar återgå till det normala o mina fötter börjar tina upp. Som sagt, att tappa humöret hjälper inte när fötterna är kalla.

Ledig dag idag, sköönt! Jag har tagit tillvara på dagen till max o slog upp mina stora bruna vid åtta tiden o har varit ute o flängt sen dess. Jag mötte upp Mona på centralen vid lunchtid som var i Stockholm i några timmar innan hon seglade iväg på kryssning. Underbart att träffa henne igen! Sen har jag o sötaste Isabelle ägnat eftermiddagen åt att shoppa, fika o prata käkarna urled.

Nu ska jag hoppa under täcket o värma mina stackars fötter!

I.

 


Snabbis

Åh, vad jag inte alls har tid med att sätta mig här och skriva ett inlägg. Håret är inte blåst, ansiktet är inte på o här sitter jag halvklädd o orepresentabel. Måste lägga på ett kol om jag ska hinna in till jobbet i tid.

Ha en fin dag, vänner!


Åh åka pendeltåg

Hej vänner!

Har kurat ner mig i soffan för lite frukost innan det är dax att gå till jobbet. Idag är det löningsdag och jag hoppas på att det ska hitta in några shoppingsugna själar till MO'P ikväll som kan hålla mig sällskap under kvällens stängning. Jagär också shoppingsugen o rasten får gå åt till lite shopping istället, det dundrade in en fin bonus på min lön, det tackar jag för. Det känns bra att bli belönad för gott arbete.

Ikväll blir det bio igen tillsammans med Simpan och Sofie. Äntligen ska jag få se min Joel Kinnaman som JW i Snabba Cash. Jag är dock lite skeptisk, jag har inte hört en enda som har sagt att filmen är bra. Men jag får njuta av Joel istället.

Platta hår o lacka naglar, sen är jag iväg!
I.

Har du...

0-18247dc44c2fc762e100399280b54e81.png

Har du hört talas om Morgans? Det har jag, haha! Snabba cash var fullbokat så det blev en kväll med Sarah och Hugh. Jag skrattade till mig någon till magmuskel ikväll, den var sjukt rolig så behöver ni något bio tips vänner, se den! Jag och Simpan slog på sen middag i kungshallen, en latte på Bellmans o bio på det. Nu har jag just slagit mig till ro i soffan i Katrineberg o tänker inte röra på mig förens jag ska till jobbet imorgon. Godnatt mina fina!


Ikväll blir...

0-43e556d57dd77fd2d5b33c559481aec6.png

Ikväll blir det bio med min Simpa! Ska iväg och jobba först, idag känns det som om att det kommer bli en bra dag!


Lexington butiken...

149e63381168a977e4d907fddb936836.png

Lexington butiken ligger vägg i vägg med oss, det är farligt i flyttnings tider. Jag har tillbringat min rast där inne o har fått med mig jättefina grejer


Upp, upp o iväg

Nu är jag dressad och klar för att åka o jobba en sväng.



Ha en bra kväll vänner!

Kontrakt

Idag vid halv tio så skrev jag på kontraktet för lägenheten, så nu är den min! Den 10 februari överlämnas nycklarna till mig och jag får flytta in i mitt nya hem som jag har väntat så länge på. Mitt fokus ligger fortfarande på tapeter o soffa. Det känns som att det kommer ta ett bra tag att leta fatt på det när min petighet har kommit fram. En linfärgad soffa, vet ni möjligtvis vart jag kan få tag på det? :-)

Nu är det dax att diska upp och göra mig klar för en stängning på jobbet.
Du är värdefull!!!!
I.


Lägenhetsköp

Jag har fått tag på en dator, ÄNTLIGEN! Mitt modem ligger och samlar damm o jag borde egentligen lämna in det så att jag får någon fart på det snart igen. Speciellt nu om jag ska flytta, wiiii!!

Budgivningen blev klar idag o jag är många slantar fattigare men en topp renoverad lägenhet rikare. MEN man ska inte ropa hej innan man är över ån, säljaren sätter redan käppar i hjulet för mig och vill pumpa mer pengar. Min stubin är brunnen och jag har lämnat över affären till min käre far som får avsluta den på bästa sätt. Så jag återkommer med nyhter så fort papprerna är skrivna o piiiiip inte kan lägga sig i mer.

Så nu är det full fokus på tapeter, det är en gräslig fondvägg som ska fixas till innan allt är komplett. Har ni några tips på där jag kan hitta fina tapeter, vänner?

Nu är det omlackning av naglar som gäller innan jag tänker sussa gott!

Ha en fin kväll fina fina ni!
I.

Nu ska...

-b9181a389ce9cd37b4905772c40fe1c.png

Nu ska vi se om det här fungerar. Min dåliga uppdatering beror på ett trasigt modem!! Inte förens nu kom jag på att jag lika gärna kan blogga från mobilen.

Sista arbets dagen för den här veckan börjar gå mot sitt slut o då tänker jag ta helg tills på tisdag, ska bli sååå skönt. Helgen bjuder på massa lägenhetsvisningar, party o förhoppningsvis massa mys!!

Ha en trevlig fredag friends!


Tröttis

Idag är jag riktigt mör efter jobbet, fick ett riktigt lass med nya kläder! Skit kul med lite vår nyheter. Nu kallar sängen på mig innan det är dax för att åka till jobbet igen.



A day off

Ledig dag!! Det betyder att jag ska inte gör något alls, lägga mig i badet med ansiktsmask o inpackning tills jag blir ett russin och sen lägga mig i soffan o ligga där heeela dagen i total tystnad, fy vad jag behöver det här!


Mina vänner

Det här är mina bakfulla vänner, jag dör bokstavligt talat av skratt



Sunday

Dagen har gått åt att ligga i soffan och mått pyton. Söndags ångesten börjar krypa på för att gå upp tidigt imorgon och över allt onyttigt jag har smällt i mig idag.



 


Promenad?

Vädret är strålande utanför, griskallt också för den delen. Jag överväger mina planer att ta en promenad runt Uttran och kryper ner under täcket igen istället.



Gott nytt år!

Gott nytt år vänner! Hoppas att ni har haft en fantastisk kväll med gott sällkap, god mat och skumpa! Själv har jag firat in det nya året på det lugnaste vis någonsin. Så nu börjar jag det här året med ett avsnitt av Svenska hjärtan, ett glas av det röda och mina tankar och funderingar.

Ni är värdefulla, glöm inte det!


RSS 2.0