SATC 2

SATC 2 igår var magisk, vart kommer all den dåliga kritiken ifrån? Den var ju grym! Hanna, du måste ge den en ny chans!

Jag är mitt uppe i ett arbetsmaraton som tar slut på fredag då jag styr mig upp mot skogarna igen för att fira min älskade vän Annika som fyller 25. Inte bara det, Hanna är också hemma i Dalarna och vi ska ta igen all förlorad tid. Känns som om att det kommer bli den bästa helgen pålänge.

Just nu sitter jag med en olje-inpackning i håret. Vi får hoppas att det ger ett lyckat resultat till fint och glansigt hår. Om inte så kommer det nog se ut som jag har smetat in mitt hår med margarin imorgon, känns inte så poppis att presentera mig för den högsta damansvarige från Tyskland med en kalufs hon kan spegla sig själv i när hon kommer och hälsar på imorgon.

Time tooo say.... gooodnight

Snodde en lista av Simone

Namn : Sara Ida Marie Thenander
Född :
22 Oktober
Senaste samtal : Rebecca
Senaste sms : Han som inte får nämnas vid namn
Senaste gången jag gråtit : När min mamma åkte hem till Dalarna
Senaste utbrott : På en släkting
Senaste skrattanfall : Åt Simones mimgrimarser på tunnelbanan
Senaste dröm : Det minns jag inte
Senaste inköp : Hårinpackning och hårolja
Senaste måltid : Tacos
Senaste kyss : Haha, det var längesen!
Senaste skada : Mitt skavsår?
Senaste bokslut : Elsas mode
Senaste lyssnade låt : Iyaz- Replay
Senaste bråk : Minns jag inte heller
Senaste alkoholintag : Yesterdaay
Senaste smutskastning : Händer titt som tätt
Senaste träningspass : Räknas det att gå till tuben?
Senaste önskan : En resa
Senaste lyckade genombrott : Jag sålde riktigt bra på jobbet idag
Senaste du blivit stolt för : Över min bästa Hanna som klarade sin tenta
Senaste längtan : Efter den 5 juni
Senaste elaka tanke : Det vill ni inte veta 
Senaste lögn : Att jag kokar min mat i ett spritkök och värmer mig av åkabrasor
Senaste lyckliga ögonblick : När jag fick ett efterlängtat sms
Senaste misstag : Restaurang besöket igår
Senaste fundering : Hur jag ska välja...
Senaste tanke : Om jag ska resa mig härifrån och blåsa mitt hår

Schlager!

Mitt golv skiner!! Simone kan torka golv som ingen annan. Vi har just avslutat kvällens middag som bestod av tacos, en gång i veckan bör det minst serveras.

Ikväll blir det schlager, skumpa o sällskap av han som inte får nämnas vid namn. Vilka hejar vi nu på när Sverige's bidrag blev ett sånt fiasko? Är det någon mer än jag som undrar varför vi inte röstade fram herr Salem?
Nu ska jag underhålla Simone!

Helkväll



Hade en hel-kväll igår med mina donnor Simone och Sofie. Medans Sofie jobbade började jag och Simpan kvällen med rosé och jordgubbar!

Mötte upp Sofie vid Snaps för att fortsätta kvällen med middag på världens mysigaste Thai restaurang! Tji fick vi, bord hade vi inte bokat och det var snor packat med folk. Vi slutade på en sunkig grekisk restaurang som bjöd på den vidrigaste maten på länge, heja!

Nu går jag på 7 dagars intensivt arbete, vi hörs o ses när väder o vind tillåter!

Puss vänner!

 


Hachiko

Jag och Simone är äntligen hemma efter en lång-dag. Jag fick hoppa och fara mellan NK och Sollentuna butiken. Vi har hyrt Hachiko och köpt en massa götta, efter filmen blir det promenad för mig! Simone stackarn sitter här i ryggskott, dock är det bättre på att röra på dig i det tillståndet så jag får nog tjata med henne.

Simone försöker klä på sig efter sitt ryggskotts anfall, haha!


Jag är mer intresserad vad som finns i min present jag fick!

Hon har tagit sig upp och är törstig!


Haha!

Hachiko kallar!
Puss på er


Candy shop

Den rosa nyansen toulouse skiner om mina naglar och jag ska dra på mig min staffoutfit och börja ta mig mot NK. Ralph Lauren har en "candy shop" i ljusgården idag, det vill jag inte missa. Påfyllning på kontot idag också, farligt.....

Solen lyser med sin frånvaro

Min kaffebryggare puttrar som en ångbåt och min granne renoverar (högt) bakom väggen så jag snart får införskaffa mig ett par hörselkåpor. Måtte mitt morgonkaffe gör mig gott och att jag kan koppla bort allt borrande och bankande någon sekund.

Nej, här blir det inga barn gjorda. Disken ska diskas, tvätten ska tvättas och jag ska duschas innan jag ska infinna mig på NK-DAM klockan 13,00.

Ha en härlig dag fina vänner!


Hej... igen?

När solen strålar är det tråkigt att blogga... Istället har jag delat min lediga tid med fina vänner och ett o annat glas rosé för mycket under den närmsta veckan.

Helgen har varit den bästa pålänge. Jag och Simone gick upp tidigt i lördags för att åka och hälsa på hennes pappa ute i skärgården. Där låg vi i en varsinn solstol hela dagen och sipprade skumpa, livet kunde inte bli så mycket bättre. Kvällen spenderades med de andra tjejerna i parken. Vi grillade, drack vin, skrattade och kollade på alla luftballonger som flyger över Stockholm nu på sommar-kvällarna. JAG ÄLSKAR LIVET!

Planer har också skapats under den senaste veckan, min kära mamma kommer hit på torsdag och stannar till fredagen, jag längtar nått sjukt efter att få krama på min mamma och ha en riktig shopping dag. Plan två är att min bästa vän Hanna kommer och hälsar på mig 2 juni och jag följer med henne hem till Dalarna den 4 juni för att fira min finaste Annika som fyller 25 år!!! Sist men inte minst, den 17 juni blir jag saaambo.

Nu ska jag fotbada mina trötta fötter och njuta av kvällens middag!


you spin my head right round - Han som inte får nämnas vid namn!

Make my dream come true

Solen får mig på riktigt bra humör, medans tvätten rullade runt i maskinerna plaserade jag mig i solen tillsammans med en bok. Nu har jag just ätit en riktig god lunch, vitlökskyckling med pepparrot's ost och grönsaker.





Dax för dusch för att sen möta upp Fridis!


Strålande sol

Solen strålar, jag ska hitta mig ett litet hörn att sitta och lapa sol i. Men först.....


Tvätt-tid!


Wallander

Söndagen's Wallander-film börjar lida mot sitt slut och jag ska krypa ner och sussa. En väldigt spännande sms-konversation håller mig dock vaken, miis!


Morr...

Idag har jag vaknat på fel sida! Nu ska jag åka o jobba, får hoppas att mitt humör går upp av det.





Ikväll blir det den vanliga Söndags-ritualen tillsammans med Simone och Rebecca. Middag och skvaller



HEJDÅ!


Lung kväll


Såhär spenderade jag min kväll, lugnt och bra!

O nu ska jag vila mitt huvud på min bamba kudde! Godnatt fina ni!

 

Ärlighet varar längst... friend?


Tröttis

Jag har så ont i magen!!! Jag åt en glass och får skylla mig själv eller kan det vara alla kaffe-koppar jag har hällt i mig idag? Sak samma, ont gör det. Mina älskade föräldrar har varit här under dagen och hälsat på, jag längtar efter dem så mycket redan o det åkte bara för en stund sen.

Ikväll blir det inte många knop gjorda, jag tänker ligga här och äta min kära marabou polka som medicin för mitt magont, tror ni att det hjälper?


Här tänker jag ligga hela kvällen o inte röra mig ur fläcken


Missa inte Förkväll!!!! Marc O'Polo är med NUUUU

Här har det dammat igen

Här har det dammat igen...

I Lördags var det "Idol-party" här hemma på Elsa borgs gata. Jag, Simone, Rebecca och de som inte får nämnas vid namn. Vi hade en trevlig kväll och  jag viker mig dubbel av skratt när jag tänker tillbaka påt. Veckan har gått snabbt som tusan. Simone prickade av sin tjugoandra födelsedag igår som vi firade med karusell åkning på Grönan och tro det eller ej, de fick faktiskt upp mig på en åktur och jag tror att jag överröstade hela Stockholm med mitt skri.

Nu har jag städat ur min gaderob och ska lägga mig tillrätta i kungasängen för att invänta morgondagen och min kära familj.

CRIBS



Jag och Simone, just nu finns det inget roligare än detta!

Grillpremiär

Grillpremiär idag eller ska jag säga försök till skogsbrand? Jag och Simone drog fram engångs-grillen idag och lyckat blev det. Fläskfilé och min potatisgratäng blev dagens middag. Nu sitter vi som två kollin i soffan, trötta efter en överdos av för mycket mat och marabou polka.



Imorgon är det jag som är uppe med tuppen för att ordna det sista inför helgens modevisning. Imorgon börjar förkväll att sända från också, så fem veckor framöver är det Carolina Gynning som är min homie. Missa oss inte på kanal 4.

Puss o godnatt

Dagens..

Dagens utstyrsel - Ralph Lauren o MO'P
Dagens doft - Lola by Marc Jacobs
Dagens lunch - Knäckebröd
Dagens tilltugg - Marabou Polka
Dagens bästa - Min pappa
Dagens sämsta - Memories
Dagens låt - oldie's but goldie's, Oasis - Don't look back in anger o Bruce Springsteen - Streets of Philadelphia
Dagens citat - Can you ever really forgive if you can't forget?


Jag o pappa 2009

coulda, shoulda, woulda

Min älskade pappa var nyss här och hälsade på o hjälpte mig byta glödlampa för att jag är så feg att jag inte kan göra det själv, haha. Jag tror att han var orolig att jag inte äter, han slängde upp 3 fläskfileér och en låda med mammas kärleksmums på köksbänken. Jag tackar aldrig nej till mat....

Nu ska jag göra mig färdig för dagens ärenden och sen senare ikväll blir det middag med pappsen!



As we drive along this road called life, occasionally a gal will find herself a little lost. And when that happens, I guess she has to let go of the coulda, shoulda, woulda, buckle up and just keep going.

Thinking about relationships...

There are those that open you up to something new and exotic, those that are old and familiar, those that bring up lots of questions, those that bring you somewhere unexpected, those that bring you far from where you started, and those that bring you back. But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous...


Städpaus

Vilken seg dag det blev, jag tror att jag har städat sen klockan elva imorse med för många pauser och jag är inte klar än. Just nu satt jag väldigt skönt i en hög med kuddar och tillsammans med en kopp kaffe, jag tror att städningen tar ännu längre tid. Jag har iallafall lyckats organisera min gaderob där det bara var en enda röra. Ska ta mig ann att montera på sofföverdraget, känns som en utmaning.

På onsdag kommer min älskade pappa hit ♥

Dax

Nu är det tvätt och städ-dax!



Puss på er!

Galen helg

Helgen har varit galen, helt galen och fantastiskt rolig, TACK Rebecca!! Lördags kvällen bjöd på en härlig förfest hemma hos Narin, mycket skumpa och roliga lekar. Vidare in i natten för dans, drinkar och ett helgalen kväll. Igår mådde mitt huvud som jag förtjänar och det blev en fettolunch som satt där den skulle, avslutade den soliga dagen med Dalkurd match i Solna, tyvärr blev det en förlust men jag fick iallafall krama lite på min favoritpojk.

 


Söta Rebecca


Narin


Narin's lampskärm, visst är den grym?!


Rebecca var Mikael Persbrandt för kvällen


Gabriella

 


Party like a rockstar

Hemma en snabbis IGEN för dusch och omklädnad! Ikväll blir det party med Rebecca, våra andra tjejer har svikit oss och åkt hem till Dalarna.

Massa, massa skumpa och dans! Ses i natten, vänner!


RSS 2.0