Tröttis

Jag tror inte riktigt att jag har vaknat än, jag har snoozat i två timmar, TVÅ timmar!!! If you snooze you lose... Nu ska jag stoppa lurarna i öronen och sätta mig på tuben till jobbet, hoppas jag inte åker förbi Östermalmstorg för att jag har somnat.

Kök

'
Här hemma pysslas det på morgonkvisten!

Otillgänglig

För många missade samtal o obesvarade sms just nu, jag är ledsen! Mitt liv stavas arbete och sömn. Jag blir tillgänglig den 3 januari igen, jag vet att ni tycker om mig ändå! Till veckan kommer Hanna och då ska inte mitt liv stavas arbete något mer, det ska stavas klackarna i taket. Kan nog bli det bästa nyåret på länge känner jag på mig.

Hemgång

Har just kramat om pappa och lämnat Borlänge för denna gång. Sitter på ett illa luktande tåg eller det är inte tåget som luktar illa snarare han bredvid mig. Hoppas att Avesta kommer snart så min kära hoppar på platsen bredvid och "herr som inte vet hur man använder duschen" flyttar bort.

Har haft mysiga dagar tillsammans med älskad familj och fina vänner. Som traditionen lyder så var det jul-lunch hos farmor klockan 12:30, klockan 15 råder tystnaden framför Kalle, 17:30 har vi förflyttat oss från farmor och mat serveras igen hos oss, 19:30 är det paket dax, 21.00 är det Svensson Svensson och 21:30 hämtar Hanna mig. Ibland älskar jag traditioner, en tradition bröts dock i år som har inträffat de senaste sex åren. Ovanligt, ovanligt men bra....
Idag har jag hunnit med att hälsa på familjen Röst i Årby och varit och fikat hemma hos min underbara Mona. Fick till och med turen att hinna träffa Göran och Lotta som var dagar och år sen jag såg sist känns det som. Hjärtat blir extra varmt att träffa så många man tycker om.
Nej... nu ska jag hålla andan och vänta på Avesta!

Inga ursäkter

Julafton är över, julmat o julgodis har överkonsumerats o jag känner mig som en tjockis. 3 januari finns det inga ursäkter längre, det ska börja tränas på fullaste allvar. Jäklar vad den här stackars kroppen ska vara het till sommarn och Båstad.

Nu behövs det packas!




Vackraste platsen på jorden, god jul fina ...

img_1371 (MMS)

Vackraste platsen på jorden, god jul fina vänner!


Din plats i kön är...

Ett tredje försök att komma fram till Sj efter att ha blivit bort kopplad. Det är sånt här som får min stubin att brinna ut. Idag blir det ett kort jobb pass innan jag ska sätta mig på tåget och åka till mitt Dalaland. Om jag kommer iväg vill säga med detta tåg-kaos.  Ska smita in på NK och handla den sista julklappen till min älskade pappa och hoppas på att alla människor inte har hunnit ut än.

Rebecca på SJ har just räddat lite av min tid, TACK snälla du!

Rolig post

Det är inte alla dagar det trillar in rolig post, sötaste mormor skickade en julklapp och Elin Kling ett kort! Tack mormor och Elin. Nu blir det myspys med mina Sofie-or!
Tack Elin

God Jul Ida önskar Malene!

img_3624 (MMS)

God Jul Ida önskar Malene!


Tusen gånger om


Inget kneg ingen deg

Jag tror att hela jäkla världen har försökt väcka mig i natt med samtal och sms. TACK för det kära vänner, en natt med sömnlösa timmar meen jag tycker om er ändå. I kväll är det jag som står för förpärla, kvällen och natten kommer bli galen.
Men först kneg... Inget keng ingen deg!

The notebook

Calle: "Jag var på väg till vävarssons, och du stod inne på Malene Birger och krängde kläder.... Det där skulle kunna bli en låt-text.... signerad Mauro Scocco."
DAGENS ROLIGASTE!
Jag har just gråtit klart till The notebook och tryckt i mig onyttig mat. Det värsta jag vet är Kebab, svettigt kött som luktar urk och idag blev jag sugen på svettigt kött. När dörren till Falken åkte upp och oset från skiten slog mig i ansiktet så var suget bortblåst, det blev en kebab-tallrik utan kebab-kött.... sallad och pommes frites.

Upp, upp o iväg

Min morgon har startat med ägg, te och sharon. Nu vidare till jobbet, om man lyckas komma fram det var längesen jag har sett så MYCKET snö.

Dax för nytta

Två påsar tvätt, vaaafaaan! Det har varit en skön morgon, jag har glidit runt här hemma i min poncho, ätit frukost i en timme, legat i ett hav av kuddar o lusläst ELLE... så det är väl på sin plats att göra någon nytta...

Claudia & Karl

Claudia & Karl, det kan inte bli mer än fantastiskt när Karl Lagerfeldt plåtar Claudia Schiffer. Jag har köpt en julklapp åt mig själv, en bok i en grym samling.

GRYMT

Jag har haft en grym dag, det här kommer bli så bra!!! En vecka kvar tills jag återser Dalarna också!
Puss mina fina

Köpcenter shopping

Jag sov i 13 timmar, jag tror att jag var trött. Nu blir det köpcenter shopping (det var inte igår) tillsammans med Röstan!

Somnade gott i soffan direkt när jag kom h...

img_8479 (MMS)

Somnade gott i soffan direkt när jag kom hem! Vaknade just av ett track ringande från Simon + två sms! Nu vet hon att jag lever, ni också! Natti


Lucia!

Sankta lucia skänk mig en tia, tian var trasig lucian var knasig! Morgonmyyyyyyys!!

Full proppad

Mys är va det är här hemma på Elsa Borg. Ostar, sharon o glögg med bästa sällskapet. Nu är det dax för sängen så vi kommer upp till lussefirande klockan 6 i morgon. Puss o godnatt mina fina!

FOOOD

Vad har du i ditt kylskåp?


Ehm... mat? en massa ost, jag älskar ost!
Hur ser ditt hem ut?


Sovplatsen är det enda jag hinner slänga in, nu väntar hummus o citronlax. Ni får fortfarande ursäkta den fulaste tapeten i världshistorien.

Underbart

Livet är för kort för att vara arg!! Har jag berättat för er vilket underbart liv jag lever och vilka underbara människor som finns i det?!
PUSS

All I need

When you look at me with sleepy eyes in the morning light I realize, all I need is you!

7-19

Tolv timmars arbetsdag, just nu är jag så fruktansvärt trött så jag ser dubbelt. 0700 var det uppställning på jobbet för inventering, jag är så inne i siffror så jag kom på mig själv att jag satt o räknade prickarna på en tjejs väska på tunnelbanan på vägen hem. Nu har maten precis landat i magen o jag är redo att slänga mig i sängen. I morgon är jag ledig o en välbehövlig sovmorgon.
Jag har varit rök fri ett längre tag..... just nu skulle en cigarett trösta mitt trötta jag!

...

Min lördag kväll stavas, Marabou mint krokant och genom vikning av garderoben. Sängen lockar....

Neverfull MM

Snart blir den min! En Louis Vuitton Neverfull MM, bästaste!

Vackra ting

Jag är svag för vackra ting, det vet ni vid det här laget.. så det var ju inte helt oväntat att det kom med påsar hem.
Sista avsnittet av "Så mycket bättre" ikväll, är det bara jag och Simon som har blivit heltorsk på det?! Eller heltorsk på Petter kanske man ska säga...

Aime la vérité mais pardonne à l'erreur.


1 December

24 dagar kvar till julafton, 23 dagar kvar tills jag återser Borlänge, min familj och Hanna.
I måndags följde två små raringar med hem, inte upp-packade än! Jag ska visa er sen!

RSS 2.0