Regn

Är det höst nu?! Jag vill ha fint väder och sol, inte kalla vindar och regn. Har mys-kväll här hemma med mamma och pappa, tänkte att jag skulle ta mig ner till Jenny och Johan för att säga hejdå men regnet stoppar mig. Imorgon klockan 15 går bilen ner mot huvudstaden igen, kvällen tänker jag spendera i glada vännerslag tillsammans med en flaska rosé. Bra, visst?




Slut på det roliga

En hel vecka har nästan sprungit förbi, mitt Dalabesök börjar lida mot sitt slut och imorgon återvänder jag till Stockholm igen. Känns alltid lite tungt att åka härifrån...




Semester

Äntligen semester!!




Nu drar jag till Ampa Hampa

Hotline... wanna have some sexy sexy time?

Jag satt uppe till 02 inatt och kollade på Skärgårdsdoktorn, jag var helt vindögd av trötthet när klockan ringde vid 9. Gick upp och skramlade lite extra i köket så att Simon vaknade så jag slapp vara ensam. Nu är hon igång med tvätten och jag ska göra mig klar att åka till jobbet.

Två dagar kvar tills jag får segla hem, gött!


Från och med du

Ikväll gästar min pojk Allsång, Oscar Linnros! Wiho


Nostalgi














Paltkoma

Grillförbud råder i hela Sverige och det är först nu jag förstår varför grillarna bara kostade 9 kr på Elgiganten. Jag och Simon trottsade förbude och smällde upp en engångsgrill på gården. Så nu ligger jag i sängen med platkoma efter allt kött o majskolvar. Varför ska jag alltid äta för mycket?

Imorgon har jag ledig dag och det blir myskväll och Allsång på Skansen tillsammans med mina kära.


Hey soulsister

Vågen

Kärlek: Längtan och dagdrömmar präglar din vecka, rent praktiskt händer inte mycket med kärleken.
Pengar: Trevlig vecka, du har gott om tur och shoppar du i storstaden kan du räkna med många fynd.
Turdag: Onsdagen för med sig många skratt.


Känns som det stämmer in rätt bra med längtan och dagdrömmar, koooom hem!

Måndagmorgon igen, jag dricker morgonkaffe och kokar ägg. Simon ligger i sängen och snarkar o muttrar om vart annat. Nu är det sista veckan innan min efterlängtade semester drar igång, som jag har längtat efter att få komma hem till Dalarna igen. På lördag är den största väskan packad och tåget går direkt efter jobbet, kvällen ska jag spendera hos Jennifer och fira in hennes 22 år.

Skala ägg var det!
Puss på er!


Hängmatta

Idag behöver jag min bästa Anka o en hängmatta!










så mange smukke mennesker i indre København!


Hej igen

Jag har haft en väldigt, väldigt, väldigt bra vecka!


Solen verkar inte hitta fram bakom molnen idag och det börjar lukta regn. Regn ingick inte i mina planer ikväll. Jag har äntligen en ledig helg o alla mina vänner jobbar plus att Frida och Elin har åkt till Gotland, vad gör jag nu då?


Little too late

Come with me
Stay the night
You say the words but boy it don't feel right
What do you expect me to say?


Ikväll blir det Rålis och Strandbryggan med min Fridili. Dax att ta tag i tvätten...



Idag är det trams dag till tusen här hemma


Kärt återseende

Haft fyra underbara ledig dagar och imorgon ska jag tillbaka till mitt bästa Marc O'Polo igen, känns bra. I måndags var jag till Grönan och hälsade på världens finaste Leksands-tjejer som jag inte har sett på år o dar och kramade på den nyblivna 21-åringen Fridi.

Igår kom en annan efterlängtad vän och hälsade på mig och Simone. Neila var här och förberedde sin flytt till L.A. Jag är så avundsjuk, jag önskar henne all lycka och en USA resa har redan börjat planeras i Mars.


Simone


Neila

Jay-z

Ur min Iphone strömmar just nu Jay-z's sköna stämma, direkt live från mitt älskade Borlänge! Tack, tack, tack Ampa Hampa!

Min bästa Erica ringde nyss också, hon är bäst :-)

Sleeep tight and don't let the bedbugs bite!




Twenty8twelve

Det är ett riktigt plågeri att vara tvungen att jobba när solen lyser som den gör ute, imorgon är jag äntligen ledig och jag håller tummarna för att solen tänker lysa lika mycket som idag! Det har inte direkt varit någon rush på jobbet med tanke på solen. Tur att jag har haft mina änglar Christina o Triffa i grann-butikerna så att tiden gick lite fortare.

Ikväll tänker jag på mina älskade vänner som är hemma på festival och får lyssna på Jay-z och hans fruga!


Antar att det kommer se ut såhär!!!! Simone har lovat att ringa, tack ♥


Vardags invigning idag på min fina klänning från Twenty8twelve by S.Miller

RSS 2.0