Valborg

Har just satt mig efter en jäktig dag, har jobbat med världens bästa Ia och haft en kanon dag. Nu ska jag strax möta upp Sofie på centralen för att sprya bootsen till Karaplan och Rebecca för lite Valborgsfirande. Blir dock en lugn kväll för mig när klockan ringer tidigt imorgon. Imorgon därimot ska jag och Rebecca göra Stockholms uteliv osäkert.

Nu gååår jag!


Woork

Nu ska jag åka o jobba! Ha en fin Valborg, för det ska jag ha!


Goooodmorning starshine!

Nyhetsmorgon pryder tvrutan, jag är i förd min rosa morgonrock plus turban på huvudet och morgonkaffet väntar. Godmorgon vänner!


Gossip

Nu är jag hemma igen och förbereder mig för ett Gossip-maraton. Middag borde lagas och tvätt borde vikas, jag tänker vara lite lat idag.


Mitt bästa tilltugg är givet!


A drop in the ocean



Nu ska jag gå...

Är det nu man tar sig en funderare?

Det är inte bara höga snarkningar som har hållt mig vaken inatt, mina funderingar runt folk i min omgivning har tagit upp en stor del av min natt. Jag är så trött på alla energisugande människor och känner att jag inte alls har någonlust att lägga ner min energi på er. Eller är det ni som behöver den bäst? Ni pessimister som älskar att klaga och aldrig se det från den ljusa sidan? Är det då rättvist att ni ska ta min possitiva energi och förvandla den till någotslags brännsle till eran "missär"?

Idag är jag trött på er! Stanna upp, ta er en funderare över hur ditt liv ser ut! Vad är det som är så negativt och när du har funderat ut det, vänd det och gör det till något bra! För att suga ut någon annans energi hjälper inte dig eller någon annan.

Kort och gott, sluta göra problem av ingenting för att andra ska tycka synd om dig!

DH o grogonzola!

Det har aldrig varit så skönt att ligga utslagen på soffan och vila mina stackars fötter, mina staffoutfit skor är nära på att ta livet av mig eller iallafall mina fötter. Det var nog någon dum jäkel som valde de där skorna som inte alls har någon aning om hur mycket jag går om dagarna. Nu har jag iallafall två dagar att vila upp dem och det firar jag med DH på tv och en massa kex med gorgonzola på.

Idag när jag var inne på Scorett så stod det ett par skinboots på hyllan och bönade och bad mig om att få pryda mina fötter nu i vår....... så, jag övervägde deras bedjan och de fick följa med mig hem och står nu stolta och fina på min skohylla, ni ska få se dem imorgon vänner!

GODNATT ♥



Sool

Vänner!

Solen strålar ute och jag vill sätta mig ute och lapa solstrålar hela dagen. Men på mitt schema står det stängning så jag ska strax pallra mig iväg. Hur mycket slår vi vad om att det är molnigt på onsdag när jag är ledig? Det gör inte så mycket då jag har planerat en heldags shopping med mina fina tjejer Rebecca och Simone, mina egna solar.

Jag håller mina tummar för att det kommer en Halmstadsbo och hälsar på mig till helgen!!


Bara lite till?

Jag skulle bara vilja sova lite lite lite till. En lönings lördag på NK och en full späckad kväll på Grönan med tjejerna tog musten ur mig. Roligt hade jag iallafall, tjejerna testade alla livsfarliga karuseller och fick riktiga adrenalinkickar medans jag höll koll på väskor och dylikt. Jag tvingade med dem i kärlekstunneln som såg exakt likadan ut som den gjorde när jag var sex år.

Nu ska jag torka håret, kan inte det vara bland det tråkigaste som finns?
Puss på er

Hard work work

Mätt och belåten hemma i soffan igen efter en hel dag med jobb på NK. Jag älskar tempot, inte en sekund stilla och massa massa försäljning. Jag drog mitt strå till stacken idag och det klappar jag mig själv på axeln för, nytt personrekord slog jag också.

Imorgon är det dax för morgon möte, till butiken på bibblan för att betala min räkningar (då jag har drabbats av något elakt virus i datorn så jag inte törs skriva in ett endaste lösenord) sen vidare till NK för mera jobb och sen tänker jag unna mig lite shopping, observera LITE mamma! Jag var inne på Ralph Lauren på lunchen och testa en massa fint och imorgon när kontot är påfyllt så är det några godingar som ska få följa med mig hem.

Helgen stavas jobb.. förlåt, jag skriver inte om något annat än jobb?! MEN kvällen ska jag och mina skönabönor invig Grönan med året första besök. Jag är förste väskhållare medans donnorna slänger sig från karusell till karusell, jag blir helt grön i ansiktet bara av att stå på marken och kolla på allt som snurrar.

Godnatt finaste vänner!


21 april

14 missade samtal och tre sms var registrerat i min mobil nu när jag vaknade! Hanna har ringt 14 gånger och pratat in röstmeddelanden

"Baby, vad gör du?? Jag blir orolig när du inte svarar.. puss"

"IDA, jag har inte pratat med dig sen du gick hem från tunnelbanan och jag blir orolig nu, ring mig! puss"

Jag somnade gott i soffan till DH och vaknade tidigt imorse med en värkande nacke. Nu ska jag göra mig klar för en kortis dag på jobbet. Känns som att jag skulle behöva 1 ton energi idag!


Hemgång

Vänner!

Dalaturen börjar dra sig mot sitt slut, nu ska jag packa väskan och göra ett besök på Kupolen innan jag sätter mig på tåget hem till Stockholm, Vapiano, Fridis och förhoppningsvis en Josefine som är kvar i huvudstaden.

Jag har haft en jättemysig helg tillsammans med världens bästa familj. Igår var jag och pappa ute och drog halva dagen och kikade på Dalkurs seriepremiär, seg match men ändå duktiga pojkar. Hem för mys middag och vidare till Alexander för film och lite smuttning av skumpa innan jag somnade gott.

Dax för dusch!


Sofie till Idol 2010


Vilken dag



Mötte upp Simone på NK för att snedda över till Gallerian och köpa denna godbit för att sen placera oss i Kungsan under solen. Underbara väder!! Orkade knappt halva muffinsen innan jag var kräkfärdig. Vidare på en promenad på slottsbacken för att spana på vakterna, efter att nästan blivit ner mejad av tokiga proare från Karlstad tog vi båten ut till Djurgården istället och strosade runt. Jag älskar det här....

 

o jag älskar att jag har de roligaste vännerna i världen. Mina damer och herrar, detta är Simone när hon är som hetast!


Snart klar

Nu är tvättningen äntligen klar och disken är diskad. Nu är det hår som ska plattas och naglar som ska lackas innan jag äntligen är påväg mot Kungsan, SOL, kaffe och Simone!

Diskarn i farten


Ledig

Klockan är 09.41 o jag ligger fortfarande i sängen, äntligen lite vila. Jag ska fylla min lediga dag med tvättning, städning och en kaffe med Simone inne i stan, tråkigt nog så vill inte solen titta fram idag när jag kan njuta av den...

Får hoppas på fint vårväder till helgen, tänkte ta mig hem till Dalarna och krama om min fina familj och passa på att kolla på Dalkurds seriepremiär kan inte bli annat än lyckat. Söndagen har planerats med söndagsmiddag på Vapiano med sötaste Fridi.

Dax att sätta igång...


Today

Today!

- Blev ägare till en mycket fin sminkväska från Mulberry som kommer ligga perfekt i den stora skönheten
- Jobbat, jobbat och stängt
- Mathandlat på Fridhemsplan med miina donnor
- Lagat iordning en god pasta med örter som vilar gött i min mage
NU, helt utslagen på sofflocket och ska försöka ta mig till sängen!


Godnatt finaste vänner!


Arbetsmoral

Party-kväll för alla utom mig. Arbetsmoralen har talat och jag blir hemma framför en kass film medans min vänner är ute o roar sig, jag kommer vara tacksam imorgon.

Kom hem från Simone och Sofie för en stund sen, när det började trilla en ett gäng av festsugna prissar hos dem drog jag mig hemmåt. Självklart hamnar jag bredvid den otäckaste karln jag någonsin har sett på tunnelbanan och när jag skulle gå av hade jag stor lust att fråga honom om han vänligen kunde "klä på mig" igen med blicken. USCH!

Ha en bra kväll vänner och var rädda om er! ♥

Ett snabbt hej!

Dax för jobb igen, 60 timmar på en vecka ska hinna göras så jag hinner inte med så mycket mer. Ikväll blir det iallafall fredagsmys med film och mina bästa tjejer!




Min väsk-samling har utökats med denna Mulberry-skönhet!!! ♥


Morsning korsning!

Slänger i mig frukosten innan jag måste rusa iväg till tunnelbanan, dax för 12 timmars pass idag igen!

Igår kom och oväntat besked, min chef ska ta över NK butikerna o lämna oss. Eftersom jag har världens bästa chef satt jag där som en fågelholk o tårarna sprutade. Känns riktigt tråkigt att bli av med henne men GRATTIS ERICA, du är grym!!


Jag och Erica MO'P julfest 2009

Nu måste jag SPRINGA!!
Puss på er vänner!

Mitt skinande...

02eae437a439c3fba3e31b16498905a5.png

Mitt skinande kök! 


Nu är...

-a15133d821bc924ff4f5688f6e8dea9.png

Nu är mina cupcakes klara och köket är skinande rent! Nu fattas bara mina vänner som jag tror är på ingång! 


Det vankas...

0-226fa166cac9befee14e41c0d9ef3e24.png

Det vankas något gott


Långfredag

Nu är det bara några få minuter kvar innan jag tuffar hem på tåget, det bästa är att jag faktiskt får sällskap av Jennifer.
Den här veckan har varit den bästa på länge och jag önskar att jag kunde köpa mig ett litet hus och flytta hit igen för att vara nära alla jag älskar. Men jag vet att jag skulle ångra mig om jag lämnar alla chanser jag har framför mig i Stockholm.
Glad påsk finaste vänner!
Jag saknar Sofie och Simone!!!!! ♥

BÄSTA


Tillbaka

En dag kvar i mitt kära Dalarna innan jag sätter mig på tåget till Stockholm igen. Veckan har varit helt underbar, tråkigt att mamma och pappa inte är hemma bara. Jag vill inte åka tillbaka... låt mig få vara här ett litet tag till!

Har just varit och ätit frukost på Almas med Annika och nu ska jag börja göra mig klar för påskmiddag hos min älskade farmor.

Glad påsk, vänner!


RSS 2.0