Nu är...

0-50915ff71b91943ff15c01b9c0305653.png

Nu är jag äntligen påväg till Dalarna!!! Sitter på tåget och smuttar på något blasskigt vin som jag hittade på i restaurangvagnen! Alexander hämtar mig på stationen sen är det S 1 som gäller tillsammans med mina flickor! Vi ses i natten vänner! 


Ledig dag!

Dagen har innehållt tvättning, städning och shopping! Nu är det packning och kycklinggryta som står på schemat. Imorgon drar jag HEM TILL THE CITY! Borlänge i en hel vecka!


Det bästa med påsken är att mina ägg finns i butik igen! MUMS


Ett paket singned from NK

Med ett par nya vår fina converse!! Mina andra sprang bort...

 

Kycklinggryta var det.... Lots of love! ♥


Simone

Simone är en baddare på att få ur sig roliga saker

"Mhm... hon ser ut som någon som faktiskt KOMMER från Sundbyberg.. white trash om du förstår... inte riktigt my cup of tea"

"IDA för helvete, sluta lev något glamourama liv och köp vanligt schampoo som alla andra!!!"

"Tjena.. DU, har du sprit hemma?! BRA då kommer jag"


Stödstrumpa?


Räknar ner dagarna tills jag är på "Dallänsk" mark igen, hos mina älskade vänner och farmor.


Mina fötter och ben värker efter dagens arbete, är det så att man ska skaffa stödstrumpor? Jag tröstar mig med fransk nougat, jag har en liten gömma längst in i gaderoben för sånna här tillfällen när man behöver lite tröst.

Morn..

Aaah vad trött jag är, vill inte alls gå upp ur sängen för att åka till jobbet idag. Tur var det nog att jag inte gick ut igår, för att vara såhär trött för att ha suttit hemma i god vännerslag, ätit god middag och druckit gott vin är löjligt.

Godmorgon vänner.....


Middagen igår blev sesam/lime kyckling med wook, bulgur och papadams

Blond?



Skulle man bli blond igen? Vad säger ni?

Sweden caaaalling

Att ringa till Thailand kan man ju få krupp på, försöker att komma fram på pappas thai mobil men inte tusan fungerar det, jag möts bara av chingchong språk.

Nu ska jag försöka att ta mig ur sängen med min träningsverk sen igår och ge mig på ett nytt pilates pass. Ikväll blir det mys här hemma med vin o en massa ostar.

Ha en fin dag!



Viktoria: Jag använder O-plump från Smashbox. Testa det, finns inget bättre! :-)


Lips

Som jag har sagt förut så är jag total beroende av mitt O-plump läppglans som gör att läpparna blir större. Jag smetar på mig det oräkneliga gånger om dagen o idag fick jag äntligen resultatet jag vill ha varje dag. Är det så att man kanske skulle våga sig på restylane?


Hemma igen!

Vilken hektisk dag det blev, jag hann inte alls med det som jag hade planerat i träningsväg. Infann mig på jobbet 08.30 imorse för budget möte. Förra månaden blev riktigt bra så det stod en flaska skumpa och väntade på mig på kontoret och en fin bonus på det, gott arbete lönar sig. Vi är så jäkla bra tillsammans!! Mötet drog ut på tiden så jag fick kasta mig på ett tåg hem för att slänga mig i duschen och iväg till NK för jobb och stängning.

Nu är jag hemma igen och ska hoppa i säng för att vara pigg och glad för en ny arbetsdag imorgon! Förlåt vänner om jag är dålig på att svara i telefon och ringa upp!! Jag lovar att bättra mig när tiden räcker till :-)

Godnatt på er!


Idag är det ingen vanlig dag...

.. för det är världens finaste Sofies födelsedag! Grattis ♥


Har just kommit hem från Kristineberg där Sofie har hållt i tårtkalas. Mycket mysigt och mycket gott, spel har vi spelat också. Jag och Simone tog självklart hem det och ingen är nog nöjdare än Simone. Världens sämsta förlorare och världens bästa vinnare.

Nu är det sängen som gäller, imorgon är det tidigt morgon möte sen hem på power walk, pilates, dusch och lunch innan jag ska gästspela på NK imorgon eftermiddag. Det kommer bli en bra dag imorgon!

Godnatt på er!



Sofie's verk!


The winner takes it all! Blått blått blått


Funderingar

De tre viktigaste personerna i ditt liv... Jag antar att de flesta tänkte på era föräldrar, pojkvän/flickvän, syskon, mor o far föräldrar och vänner. Det gjorde jag också, mamma, pappa och min vän Hanna. MEN hur många tänkte på er själva? För bland de tre personerna borde ni själva ha en plats som den viktigaste i era liv. Hur många gånger om dagen klappar du dig själv på axeln och berömmer dig själv om ett gott dagsverke du har åstadkommit under dagen?

Jag ska bli bättre på att se mina egna goda gärningar och sluta vara så självkritisk mot mig själv. Jag ska uppmärksamma mina vänner o deras goda gärningar varje dag, vi är dåliga på att berätta för varandra hur bra vi är. För det är vi mina vänner, vi är för jävla bra och det är vi själva som bestämmer hur vi vill att våra liv ska se ut.

Dagen idag har gått åt till promenad och fika i solen i goda vännerslag. Jag har vänt ut och in på min hjärna med tankar och funderingar också. Eftermiddagen har varit dryg tills nu när jag faktiskt har kommit fram till att jag bestämmer själv vad jag fyller livet med. Inga mer tråkigheter och negativa tankar, allt löser sig... tillslut!!

Glöm inte att ni är vackra och värdefulla, varenda en av er!!


En fundersam Ida


Fina Sofie som fyller hela 21 år imorgon! Grattis ♥


Blunda

Blunda och tänk på de tre viktigaste personerna i ditt liv!


Vilka tänkte du på?

Skjut mig

Det blev lite för mycket av det goda igår, jag mår inte speciellt bra och jag ska aldrig konsumera för mycket skumpa dagen innan jag ska jobba. Utgången igår var planerad till Hell's och Sturehof men jag styrde mig hem till T istället som skrattade gott imorse när jag insåg att jag FAKTISKT ska jobba om några timmar.

Jag ska försöka piggna på mig.

Jag kollade just igenom min sms lista sen igår och ser att Ami har skickat en hel radda sms utan att ha fått svar.

Från Ami Harutun:

"Svara innan jag dör"
"Alltså döda mig, skabb skabb, skabb, skabb, skabb, skabb brudar o skabb negrer. Kill me!!"
"Skabb"
"Absolut :-)" (måste ha varit riktigt felskickat)
"Jag och pip ska träffas"
"Alltså pip o pip hånglar med varandra. Äckligt"
"Va gör du?!"
"Ida, nu ska jag pip. haha"

Det roar mig att hon har haft en konversation helt med sig själv via sms, haha!

Off to work!!


Off to work!!


Upp o hoppa gamla loppa!

Min lediga dag blev inställd, Natalia är sjuk o då är det jag som rycker in. Så nu är det bara att packa väskan så jag kan åka direkt till Fridi efter jobbet för att senare slå klackarna i taket med Leksands-trion, roligast på länge!

Ta vara på dagen fina vänner!


Först, frukost!

Best friend's forever

Den här människan gör mig hel alla dagar om året!


Jag och min bästa vän, Hanna!

Hulken!

Mitt avvinkande på Arlanda imorse blev bra o inga tårar! Tårarna kom när jag satt hemma igen och kollade på mitt sista avsnitt av Svenska hjärtan, blödig är vad jag är. På eftermiddagen kom Ronja hit och hälsade på, vi har ätit våfflor och snackat en massa skit.

Puss på er!




Jag ser ut som Hulken när jag äter! Haha!


Mot Arlanda

Godmorgon fina ni!!

Jag är trött idag, låg och kollade på Svenska hjärtan till klockan tre inatt innan jag tyckte att det var dax att sova. Uppe med tuppen är jag också, ska strax springa iväg till tåget och åka in till Arlanda!

Hörs sen!

Matlusten tillbaka

Hungern är tillbaka och jag har styrt med matlagning o nu är jag mätt! Håll tummarna för att jag får behålla det. Jag har försökt att få bort alla bakterier ur mitt hem, jag har vädrat hela sängen, bytt sängkläder och pilat hela mig så nu hoppas jag att det inte finns en endaste baskelusk kvar.

Nu blir det ansiktsmask och omlackning innan det är dax för hemmafruarna!
DU ÄR VÄRDEFULL!!! ♥




Mitt trug leende allt för tidigt på morgonen


I won't be anyone's excuse to cry

Jag hade nästan glömt hur bra Sister Hazel är!! Texterna sitter fortfarande fast det var ett bra tag sen deras toner kom ut ur mina högtalare!



Magsjuk

Hej igen vänner!!

Idag är jag inte pigg, jag har åkt på en släng av magsjuka. Det har inte funnits någon som har kunnat byta av mig på jobbet så jag har haft en riktig mördardag! Nu är jag hemma och försöker få i mig lite te och skorpor, ska krypa ner i soffan och kolla på säsongs starten av Hollywoodfruarna. Hoppas att ni mår bra och att ni har fått lite sol på er!

Vårat provsmak från vårat event i Lördags!





Med lite knep o knåp fick jag ihop allt som behövdes, TACK igen Renee Voltaire för sponsringen! Testa hennes grejer speciellt mandelchipsen, de är grymma!


Såhär ser det ut här hemma, nu ska jag krypa ner!


Melodifestival

Melodifestivalen hägrar här hemma för mig och Simone, vi har blandat oss en varsin sommar drink och sitter och röstar för fullt på Orsa spelmän! Heja Dalarna!!

I- "Jessica Andersson - I did it for love! Bara ledsamt dravell"
S - "Mmm.. vadå? Handlar den om kärlek?
I- "I did it for love? No shit"


Hejs

En dusch och en skål special k senare så är jag taggad och redo att inta MO'P. Min partner in crime är nog inte lika pigg som jag.

Från Jocke 02.07
"Ring mig när du gårnupp tills jag svarar. Ring tidigt"

Självklart så agerade jag väckarklocka och skickade ett sms också när hans muttringar inte var så tydliga "0850, glöm inte!!!" och nu plingade det till "Hellre döden" hahaha, jag tror att det är någon som är vääääldigt bakfull!

Nu är det event dax!!!!

Postkod

Jag och Sofie ligger i soffan och funderar på pengar samtidigt som Sofie svär över de som vinner på postkodmiljonären på tv4. Vi har kommit fram till att vi ska köpa trisslotter en gång i veckan för att komma igång med oddsen för att dra in en sudd med pengar.

"Alltså Ida, tänk om vi vann jättemkt pengar! Då hade vi åkt till New York för en halv miljon och shoppar skor, väskor och en massa grejer! FY FAN VAD IRRITERAD JAG BLIR ATT JAG INTE VINNER"
 
OCH nu hälsar postkod på i Borlänge och där delas det ut peningar till höger och vänster! Sofie är vansinnig! :-)

På jobbet har det varit full rulle men nu är allt klart för eventet imorgon. När jag kom idag så stod min sponsringslåda från Renee Voltaire och väntade på mig, härligt! Nu är det tacokväll med mina brudar som gäller!

Puss på er!


Event...

Solen tittar fram idag, äntligen!! Jag längtar efter bar asfalt och värmande solstrålar, jag hoppas att det inte är långt borta.

Snart är det dax för jobb igen, idag ska allt fixas inför eventet imorgon, känns som tiden inte kommer räcka till om jag inte snabbar på i raketfart. Att hitta allt ekoloiskt i matväg var svårare än vad jag trodde, har haft turen att bli sponsrad med lite varor från Renee Voltaire.

Nu ska jag pumpa musik så jag slipper lyssna på skitungarna i lägenheten ovanför som måste ha tegelstenar under fötterna idag!


Alice i underlandet

Hemma efter en hektisk dag. Vaknade imorse av en allt för överpigg människa som var i fullgång med armhävningar och frukostbesytr medans jag försökte behålla min sömn genom att dra täcket över huvudet. Kvart i åtta var min sovmorgon slut och jag hoppade av i Kristineberg för att se till att Sofie och Simone inte heller fick någon skönhetssömn. Simone såg möjligheten att dra mig kors och tvärs över halva stan innan jag fick komma hem till mig och slänga mig i duschen o bli anständig.

Nu har jag just kommit hem och slagit ner baken i soffan efter att ha varit o sett Alice i underlandet 3D. Hela bio salongen såg förjäkliga ut i 3D brillerna men filmen blev grym av dem. Se den vänner om ni behöver ett bio-tips!!

Gooood night, sleep tight and dont let the bedbugs bite!


En latte...

En latte och okynnes-shopping senare så är jag och Ronja hemma hos mig o ska laga mat innan jag ska dra mig mot Vasastan!



Här ser jag ut som ett mumintroll men Ronja säger att den måste vara med här för att jag ser ut som världens snällaste människa? Nåväl....

Matdax!
Soo long mina fina!


Forum Nacka

Dax att gå till tvättstugan för att håva in min soffklädsel från torkskåpet sen är det rask takt till tunnelbanan som gäller för att möta Ronja vid Slussen. Idag står Forum Nacka på schemat och Ronja's jobbansökningar, jag älskar att hon skippade Paris och är tillbaks hos mig i Stockholm istället. Jag ska smita in och hälsa på mina favorit tjejer på MO'P också.

Ha en bra dag vänner



NUUUU drar jag!


Sten dött...

0-14ca2b77d37f743aa17b6984b088d831.png

Sten dött på jobbet! Borde ta tag i förberedelserna inför mitt och Jockes event på lördag! Så om ni har vägarna förbi Marc O'Polo på lördag så presenterar vi vår nya organic kollektion tillsammans med organiskt tilltugg! Önska mig lycka till så jag får tag på allt jag behöver till det här eventet!!! Ha en fin dag, vänner! 


Nattinatt

Jag funderar på om jag ska gå och lägga mig redan nu. Känns som om tågförseningarna kommer fortsätta imorgon o då är det bra att vara uppe i tid för att hinna ta sig till jobbet. Dagen i sig har varit jädrigt seg och jag ångrar att jag inte tog mig till T så jag kunde slå ihjäl det sista av dagen i sällskap.


Jag har iallafall styrt god mat här hemma idag, kyckling med sesam/lime o wook o ris. Jag längtar redan till min matlåda imorgon.

Borsta gaddarna o sova var det!
Glöm inte att DU är värdefull!!!!!!!

New york state of minde

Haft en mysdag hemma i soffan tillsammans med SATC och mina funderingar. Nu ska jag slänga in kycklingen i ugnen och ta mig en lång välbehövlig dusch.

Vänner, mina finaste underbarste vänner! Ni är det bästa som finns!


Underbar helg

Hej vänner!!

Har varit en riktigt stel uppdatering under några dagar när jag har haft fin besök från Borlänge. Jag och Ami har haft en riktigt bra helg med en massa shopping, prat och fest. Det tråkiga är att allt går så fort, vipps så är vardagen tillbaka igen men tack Ami för att jag är många roliga minnen rikare! Storsdad i fredags tillsammans med mina efterlängtade tjejer Ronja och Saga. Lördag blev det tacos och förpärla här hemma för att senare inta cafet och söndagen tillbringades med mys promenad på Skansen för ett avsluta denna underbara helg med god lunch på Åhléns City. ♥


Frida och Ami i lördags


Ampa Hampa Mandelplanta


Jag i min nya älskade Malene Birger klänning


Sötaste Fridis!

Som sagt så är vardagen tillbaka igen och jag är i fullgång med att tvätta. Ska försöka att ta mig iväg och handla också. Det gynnar inte att det vräker ner snö!!


RSS 2.0