B-town

Det var inte det enklaste att ta sig hem till Dala-skogarna igår ska jag säga. Kvart i fem igår eftermiddag ringer min chef och säger att det har varit en olycka i Karlberg o att pendel-tågen är avstängda, mitt tåg hem till Borlänge gick kvart i sex så jag slängde mig i en taxi för att hinna in till centralen, med en vit lögn för chaffisen drar han på i BUSS-filen och jag slipper sitta i bilkö. Efter 500 meter han en polisbil fått vittring på våran "buss-färd" och prejar oss nästan av vägen och vi fick smita tillbaka in i bilkön, tårarna var riktigt nära.

På centralen så är mitt tåg förenat så jag satt på en bänk och surade i två timmar innan jag fick åka hem. En snäll dam satt bredvid mig på bänken och bjöd mig på kaffe ur sin termos. Mamma och Hanna skrek rakt ut att jag var dum i huvudet som hade druckit "hemgjortkaffe från någon jag inte känner" men, jag lever :-)

Nu har jag och mamma just ätit jättegod lunch o jag har gjort iordning henne i håret för hennes tillställning ikväll! Det borde jag också göra, för ikväll firar vi min Annika som fyller 25 imorgon!!!


Kommentarer
Postat av: Mian

Finaste Idan, du är så snäll, mitt hår blev så fint!Tack åxå för den finaste presenten! Love You Princess!

2010-06-05 @ 14:36:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0